Sep 5, 2012

Toxic Vomit


Κάθε φορά που έρχεται μία κυκλοφορία εδώ στα κεντρικά του φιφντινκάουντζοβάρσον στο Πικέρμι που ταράζει τα νερά, και κάνει τα μυαλά μας να πονάνε όπως όταν κατακτά, με την αξία του, ο Αστέρας Εξαρχείων την κούπα, ξεκινάω το ριβιού με την φράση ''Τί να πεί κανείς...'' και μετά λέω και άλλα πολλά πράγματα, συνήθως θετικά...

Έτσι και τώρα...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για αυτό το θερμοπυρηνικό ολοκαύτωμα που έκαψε τα προηγούμενα κεντρικά μας γραφεία στη Λούτσα και αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στο Πικέρμι;!!;)  Η μπάντα τα παίζει όλα σε ένα δίσκο! Βασικά πάνκ παίζουν, αλλά οι μάγκες τα'παν όλα. Οι προτάσεις πλέον για contract στην Maverick της Μαντόνα τους έχει αναγκάσει να δουλέβουν παράλληλα 3 διαφορετικούς λογαριασμούς mail, και τα γκρούπ στο facebook δίνουν και παίρνουν... Όσο για τα likes στο youtube είναι τόσα πολλά που η πράσινη μπάρα κοντέβει να τετραγωνίσει όλο το βίντεο. Τόσο πράσινο ούτε σε αναδάσωση του Σκάι (του Αλαφούζου... που έχει την Πανάθα... που είναι και αυτή πράσινη... όλα συνδέονται...).

Στιχουργικά, γιατί μουσικά γαμάνε τα'παμε και πιό πριν, κινούνται στο ρεαλιστικό φουτουριστικό ρεύμα του Νίνο (..Και αν έρχεται το τέλος και η κα-τα-στροφή, το μόνο-που μετράει.. για μέ-ναεισαί σύ)... Καταστροφολογία, μαύρος ψόφος, κλάμα και οδυρμός, uber-ζόφος και μιζέρια... ότι πρέπει δηλαδή για να υποδεχτούμε την νέα σεζόν... 'Ντάξει τα παιδιά, τα κορίτσια δηλαδή γιατί στην μπάντα παίζουν η Κατερίνα κιθάρες, το Μαράκι τύμπανα και φωνές, η Κατερίνα που λέγαμε πιο πρίν επίσης φωνές, η Κατερίνα που έχει ξανααναφερθεί μπάσο και πλήκτρα, ενώ η Δούκισσα είναι επί του νομικού (τα πιάσατε το αστειάκι έτσι..) και επί του μάνατζμεντ. Τί λέγαμε; Τα κορίτσα λοιπόν έχουν και κοινωνικές ευαισθησίες και αναλύουν θέματα που μας αφορούν όλους και που κανείς δεν μπορεί να πεί ότι κλείνει τα αυτιά του, άλλος τα μάτια του και άλλος το στόμα του σαν εκείνο το σκίτσο με τις μαϊμούδες, ούτε όμως να μοιάζει με λάχανο όπως ο δίσκος των Discharge, που γενικά έχουν αρκετές επιρροές από Τοξικός Εμετός.

Τοξικός Εμετός λέγεται η μπάντα που παίζουν η προαναφερθείσα Κατερίνα, το Μαράκι και που δουλεύει η Δούκισσα επί του νομικού τομέα και του μάνατζμεντ.

Μιλάνε για τον ιπτάμενο τρόμο, τα νέα αυτά αστικά panzer, τους αρουραίους των αιθέρων, τα περιστέρια και τις 18ούρες (που κανείς δεν ξέρει να τα ξεχωρίζει γιατί καμουφλάρονται), που αυτά τα καρφιά που βάζουν κάποιοι στα μπαλκόνια και στα περβάζια τους δεν τα ενοχλούν πια, γιατί είναι μαζόχες και πουστοπερίστερα και απλά τα βάνουν στον κώλο τους και μετά απλά πετάνε παραπέρα. Επίσης τα χιώσματά τους, τα απεκρίμματα αλλιώς, φέρουν μολύνσεις και είναι πουτάνα φάση αν τα αφήσεις και ξεραθούν. Μιλάνε για τις βόμβες πλουτωνίου, κρυπτωνίου , ουρανίου και νετρωνίου, που καθημερινά σκοτώνουν τα τρισεκατομμύρια παιδάκια που προσπαθούν ακόμα να βγάλουν τα riff του Γάντζου, και είναι πολύ δύσκολα για αυτά, αλλά πολύ εύκολα για αυτόν, αλλά και πως να τα βγάλουν άμα δεν τους δίνει κανείς την ευκαιρία, και τα σκοτώνει με μπόμπες;

Επίσης λέει για παπάδες μπούστηδες, κάτι πρεζόνια από Βάθης (athens city hardcore ρε καργιόλια), και για τα ναρκωτικά, κάτι το οποίο συνάδει με το νέο ήθος του blog (το οποίο είναι φούλ τρέξιμο, σαλάτες και κοντά στο κίνημα ''Πανκ, βάρη και ξύλο στους φασίστες)..

Επίσης βρήκα άλλους 5 λόγους για να ακούει κανείς τον δίσκο:

1) Την ώρα του φαγητού
2) Ξύλο στους φασίστες
3) Αντί του κλίσματος, ή συνεπικουρούμενου με αυτό
4) Ξύλο στους φασίστες
5) Μαζί με ένα χαλαρωτικό μπάνιο σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια με κλειστό το φως

Ο τρόπος που πεθαίνει ο τύπος στο τέλος του ''Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος'' είναι φαντασμαγορικός, επιπέδου χόλυγουντ, ενώ έγκυρες πληροφορίες με πληροφορούν για επικείμενο εφτάρι το οποίο κράζει το Βέλγιο στην πρώτη πλευρά ενώ στην δεύτερη έχει διασκευή Μάβρα Ιδανικά από το λάιβ στα Μέγαρα στις 13/1/85.

Τέλος το έβαλα μετά από Out Cold,
και ενώ δεν παίζουν ίδια φάση,
κολλάνε οπότε κομπλέ...

5 νεκροί, 5 νεκροί...
χωρίς αιτία, καμία λύπη, βασανιζμένες ψυχές,
απόγνωση, απόγνωση, απόγνωσηηηη

-Μπιλάρας και ο πρώτος παιχταράς

download

5 comments:

marsi said...

apo ta pio katatopistika review pou exoun ginei!

Anonymous said...

maresei pou milas mesa aptin kardia

Kamenos egkefalos meta to toxika kammeno review sou! said...

Re Mike poses ligmenes bires ipies tin ora pou egrapses auto to review?!!

To Wasted Time to 7" mou aresei pantos pio poli!!

Anonymous said...

i don't understand a word of what you wrote but the music is really good.
Hi
A.

mikxxx said...

re stathi poso exei proxorhsei to glaukoma - katarakths sou?
nomizo grafei ksekathara sto telos billaras o protos paixtaras ara mallon de to exo grapsei ego to post....alla einai teleio to review...up the dbills